KAROLAURONEN

NÄYTTELIJÄ   KOULUTTAJA   JUONTAJA

 

INFO

Mahtavaa kun päädyit sivuilleni. Olen Karo (Äitini ihaili nuorempana sellotaiteilija Károlyn Garamia ja häneltä tipahti erikoinen etunimeni). Lempinimeltäni Karzza, Karppinen tai ihan vaan Lauronen. Hullaannun Lapin talvesta ja sen moninaisista lumilajeista. Olen varmakätinen kokkaaja ja peloton kodin tee-se-itse-nikkaroija. Haltioidun uusien ihmisten ja kulttuurien 

kohtaamisesta - vuorovaikutuksesta ilman sosiaalisen median laitteita. Mutta otathan ensin yhteyttä via

  • LinkedIn Social Icon
  • Karon instagram
  • Facebook Social Icon
  • Karzzan kanava
  • Twitter Social Icon

ja jatketaan sitten jutustelua kasvotusten vaikkapa kaffen tai bissen äärellä. 

Kotoisin olen pohjolan valkeasta kaupungista Oulusta - ja ylypiä siitä. Nyttemmin olen melkein juurtunut Helsinkiin, jossa työskentelen näyttelijänä (FIA). monialayrittäjänä sekä äänityöläisenä. Valmistuin AMK Stadiasta (nyk. Metropolia) 

esiintymispainotteiselta linjalta Teatteri-ilmaisun ohjaajaksi vuonna 2005.

Näyttelemisen lisäksi teen esiintymis- ja vuorovaikutusvalmennusta, spiikkaustöitä sekä juontokeikkoja. Kesäisin minut löytää Puotilan kesäteatterista toiminnanjohtajana ja tuottajana sekä ajoittain myös näyttämöltä (kts. puotilankesateatteri.fi)

Pohjoisen juuret, tradenomiopinnot sekä lavastajantyöt Bonnin oopperassa Saksassa olivat loistavia tilaisuuksia erilaisten ihmisten ja työyhteisöjen tarkkailuun. Valmentajana ja juontajana olen hauska ja sanavalmis tunnelman nostattaja. Tykkään heittäytyä ja ottaa vastuuta sekä improvisoida tarpeen tullen. Olen realistinen optimisti. Odotan tulevaisuuden tuovan mukanaan monia myönteisiä mahdollisuuksia.

"Ennen ei mikään ollut helppoa, joten asiat ovat nyt paremmin"

 

MITÄ SAISI OLLA?

 

AJANKOHTAISTA

Pirjon 3. kausi!

Olipa järisyttävän riemukasta olla mukana Pirjon 3. tuotantokauden kuvauksissa. Katso lyhyt nolouden kliimaksi Yle areenalta. :D

Jakso 1. Sähkövessa

Näyttelijä "etätöissä"

Korona virus on saattanut maailman on etätöihin, joten miksen minäkin. Näyttelijän etätyöpäiväkirja 00001. Ja hei! Stay the fuck home folks!

#StayTheFuckHome

Zervantin spotissa

Tottahan se on. "Yrittäjänkin on hyvä lomailla". Aloitin yrittäjänä keväällä 2019  ja paperitöitä on riittänyt rutkasti varsinaisen työn rinnalla. Tämä Zervantille tehty mainospotti tuntuu melkein kuin suoraan mun tämän hetkisestä elämästä. 

Varis vois hyvin heittää keikan Tuskan päälavalla

Kävin Tuska-Festivaaleilla tiedustelemassa jengiltä, et tietääkö ne sellasen artistin kuin Varis. Eivät tienneet. :/ Kato video.

Mimmi Lehmä ja Varis Puotilan Kesäteatterissa 2019

Kesällä Puotilan Kartanon laitumilla kirmaa hulvattomat ystävykset Mimmi 

Lehmä ja Varis. 

Kaliningradissa Attraction 2 -leffan kuvauksissa 1.-4.10.2018

Aika jännä kokemus venäläisestä tuotannosta merellisessä Svetlogorskin kylässä Kaliningradin alueella. Leffan ensimmäisen osan traileri antaa osviittaa mitä on tulossa. Aikamoista. 

Viiruu muuttaa ja Pesosen lihapullat

Viiru muuttaa esityksen jälkeen kannattaa poiketa vaikkapa Puotilan Kartanolla sijaitsevaan Café Svenkkaan.  Tsekkaa lyhyt pätkä!

Please reload

VIDEO JA ÄÄNI

Esittely - Ääninäyte 2020
00:00 / 00:00
Äänikirja - Karo Lauronen
00:00 / 00:00
Audition -
00:00 / 00:00

"KUN MIKÄÄN EI OLE VARMAA, KAIKKI ON MAHDOLLISTA"

 
 

YHTEYS

+358 44 3606000 

karo.lauronen@gmail.com

  • LinkedIn Social Icon
  • Karon instagram
  • Facebook Social Icon
  • Karzzan kanava
  • Twitter Social Icon
 

2020

karo_b&w