top of page
logo19mv.png

Räätälöidyt

VALMENNUKSET

työyhteisöille

VUOROVAIKUTUS

Vuorovaikutustaitojen valmennus

Onko aito keskusteluyhteys kadonnut organisaatiossasi? Saatko tärkeät työtäsi koskevat tiedot ainoastaan sähköpostilla? Kysyykö kollegasi tärkeän kysymyksen mieluummin sähköpostilla kuin naamatusten?

Jos tämä kuulostaa tutulta, yrityksesi vuorovaikutuksessa voi olla parannettavaa. Oletko miettinyt kuinka paljon organisaatiosi nykyinen vuorovaikutus, sen puutteet ja ongelmat vaikuttavat ilmapiiriin ja työn tehokkuuteen? 

 

Me Chaos Creativessa kartoitamme organisaatiosi haasteet ja ongelmakohdat keskustelemalla eri osapuolien kanssa. Usein jo ongelmista puhuminen ja niiden näkyviksi tekeminen auttaa. Tavoitteenamme on luoda yhteistoiminnallisempi ja suunnitelmallisempi organisaatio.

People Clapping

"Valmennus oli erittäin tarpeellinen ja oivaltava. Sain runsaasti käytännön vinkkejä. Chaos Creativen vetämässä päivässä oli mieletön energia."

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä. Saat lisätietoa ja tarjouksen valmennuksistamme.

Kiitos.

"Hauskin työporukan vetäytymispäivä pitkään aikaan"

Onnistu esiintymisessä - workshop

ESIINTYMINEN
Audiovisual Conference

Kärsitkö esiintymiskammosta? Vai haluatko kehittää omaa esiintymistä vielä paremmaksi?  Onneksi tietynlainen jännitys kuuluu aina onnistuneeseen esiintymiseen. Jännitys auttaa pitämään sinut valppaana ja läsnäolevana. Kunhan se on hallittua. 

Chaos Creativen esiintymis-workshopeissa jokainen voi kehittyä vakuuttavaksi esiintyjäksi. Esiintymisesi vahvistuu koulutuksessa. ​​

Esiintymisvalmennuksissa löydät oman vahvuutesi esiintyjänä ja saat vinkkejä miten saattaa viesti tehokkaammin kuulijoille. Workshopeissa käydään ammattiesiintyjien kanssa läpi esiintymisessä piileviä lukkoja ja opit näin hallitsemaan jännitystä. Valmennuksissa käytetään teatteristakin tuttuja toiminnallisia harjoiuksia, joista saat välitöntä ja konkreettista palautetta. Aitoa läsnäoloa ja itsensä voittamista. Tule rohkeasti mukaan!

  • Miten esiinnyn itseni näköisellä ja vakuuttavalla tavalla?

  • Miten tehostan viestiä ja vaikutan kuulijoihin?

  • Mistä mielenkiintoa herättävä esiintyminen koostuu?

  • Miten tuot esiin henkilökohtaisen karismasi?

"Vapautuneisuutta ja varmuutta omaan esiintymiseen. Jäi hyvä fiilis koko loppu päiväksi"

"Valmennuksessa myyntitiimimme sai upeita  työkaluja oman kehon käyttöön viestintätilanteissa"

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä. Saat lisätietoa ja tarjouksen valmennuksistamme.

Kiitos.

HYVINVOINTI

ASIAKKAITAMME:

oplab.png
helsinki-logo.jpg
SC5-logo.png
skv.jpg
PUUJAKAATOn.png
bottom of page